Отзывы

Отзывы клиентов о качестве товаров, сервиса интернет магазина "Vse Roste".

Комментарии

Только авторизованные пользователи могут оставлять комментарии Вход
Добрий день замовляла я у магазині три дерева та одну квітку лілію яка навіть не зійшла так і в землі кизил прийшов засохший поливала думала відійде купила другий на базарі то він вже листя випустив хурма теж суха а інжир росте під банкою не знаю що вийде груша тільки принялась . Шкода грошей а вони не малі
Vse Roste
12 Июня 2020 09:18
Добрий день, Ларисо!
Наш менеджер зв'яжеться з Вами, для вирішення даної ситуації.
Хочу подякувати інтернет-магазину VseRoste за справді якісне насіння. Все, що замовляла (а замовляла майже всі види городніх культур) зійшло на всі 100%! Не маю сумніву у тому, що на наступний рік знову замовлю все тільки в цьому магазині. І всім рекомендую!
Vse Roste
01 Июня 2020 10:03
Доброго дня, Наталію Анатолівно!
Дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді що ви залишилися задоволені замовленим товаром. Будемо намагатися і далі відповідати вашим очікуванням.
7 апреля я заказала абрикос ранний и клубнику. Магазин оперативно откликнулся и через три дня я получила посылку. Саженец не дешевый , но я купилась на отзывы и аннотации. Но в итоге, за 120 грн. я получила саженец абрикоса без единой живой почки. Посадила, поливаю, сохнет дальше. Горько и больно. так нельзя обманывать.
Vse Roste
17 Апреля 2020 10:16
Добрый день, Лариса!
Наш менеджер свяжется с Вами, для решения данной ситуации.
Нещодавно в інтернет магазині "Vse Roste" зробив замовлення рослинності, яка мене цікавила. В найкоротший термін зімною зв"язалася менеджер, яка була дуже привітною та приємною у спілкуванні. Надавши відповіді на мої запитання у повній мірі, я залишився задоволеним. Буду чекати на замовлення та рахую, що також буду приємно вражений.
P.S. До попереднього відгуку можу добавити наступне. Товар (рослини), які були мною замовлені 14.04.2020 року у чудовому магазині "Vse Roste" наступного дня о 16.00 годині надійшли до відділення Нової Пошти у місті де проживаю. Замовлений товар гарно упакований, за зовнішніми ознаками видно, що рослини свіжі (живі). Покищо маю лише позитивні емоції з приводу придбання товару у вказаному магазині. Буду сподіватися, що все на городині приросте.
Рекомендую відвідувачам сайту "Vse Roste" не сумніватися у придбані товарів у вказаному інтернет-магазині. За рейтингом ставлю оцінку "5".
Vse Roste
15 Апреля 2020 18:40
Доброго дня, Руслане!
Ми дуже раді що Ви залишилися задоволені замовленим товаром.
Нещодавно в інтернет магазині "Vse Roste" зробив замовлення рослинності, яка мене цікавила. В найкоротший термін зімною зв"язалася менеджер, яка була дуже привітною та приємною у спілкуванні. Надавши відповіді на мої запитання у повній мірі, я залишився задоволеним. Буду чекати на замовлення та рахую, що також буду приємно вражений.
Vse Roste
14 Апреля 2020 17:22
Доброго дня, Руслане!
Дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді що ви залишилися задоволені результатами роботи нашої команди. Будемо намагатися і далі відповідати вашим очікуванням.
Зробив замовлення пізно ввечері з неділі на понеділок. У вівторок вранці передзвонили, підтвердили наявність всього замовленого і оплату. Пообіцяли відправити сьогодні. Товар оцінити ще не можу- не отримав поки, а оператору 5+++. Все чітко, ввічливо, бездоганна мова!
Vse Roste
31 Марта 2020 14:50
Доброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді що ви залишилися задоволені результатами роботи нашої команди.
Большое спасибо за качественную упаковку. Посылку в дороге вскрыли, но благодаря тому, что мелочевка была упакована в дополнительный пакет и коробку, воры к мелкому товару не добрались и все пришло в целости и сохранности.
Vse Roste
21 Февраля 2020 16:12
Здравствуйте, Валентина! Спасибо за Ваш отзыв. Мы очень рады что вы остались довольны результатами работы нашей команды.
Спасибо магазину за качественный товар и хорошую работу.Все было сделано на высшем уровне.Еще раз большое спасибо!
Vse Roste
04 Ноября 2019 14:01
Добрый день, Владимир!
Спасибо за Ваш отзыв. Мы очень рады что вы остались довольны товаром и результатами работы нашей команды.
Поздно вечером сделала заказ, на следующий день утром перезвонили и сразу отправили. Спасибо большое менеджеру за грамотную консультацию и быструю работу магазина! Все пришло хорошо упакованное) Удачи вам и процветания!
Vse Roste
25 Октября 2019 11:59
Добрый день, Светлана!
Спасибо за Ваш Комментарий . Мы очень рады что вы остались довольны результатами работы нашей команды. Будем стараться и дальше соответствовать вашим ожиданиям.
Дуже сподобалося співпрацювати з вашим магазином, швидка доставка, ввічливі оператори, та й ціни дуже хороші! Робила замовлення на міцелій печериця Королівський білий, доставили замовлення дуже швидко. Все акуратно упаковано, наступного разу тільки до вас буду звертатися.
Я дуже задоволена інтернет-магазином та якістю обслуговування. Замовляли саджанці троянди, прийшли швидко, добре запакована та свіжі, немов тільки викопані.
Здравствуйте! Получила свой первый заказ. Спасибо за неожиданные подарочки)) вопрос по облепихе: мужской саженец с распустившимися почками, женский то ли в спящем состоянии, то ли может позже распуститься, на вид суховат.. Не подскажете? Всё остальное в хорошем состоянии, спасибо.